December 30, 2012

Saturday Night

Selamat Pagi semua . Ye laa, dah pagikan :)

Harini tak ada buat apa-apa macam biasa. Hanya online facebook,twitter dan blogger sahaja. Tak makan pagi pun just makan tengah hari sahaja --> Nasi Lemak dan buah Melaka :D

Okay, malam ni best. Kiranya malam semalam laa. Haha. Makan malam dengan kakak sulung di Pulai Spring Resort. Makan sana pun sebab mak dan ayah ada "function" makan istiadat di Dewan kawasan resort tu juga laa. Sweet laa makan berdua-dua je dengan kakak. Macam couple pula. Haha

Tadah ~ Order Penne Carbonara. Sedap laa juga. Haha

Pergi sana dalam pukul 8.30 malam. Duduk borak bla bla bla ~ dan tolak ke Danga Bay pula dalam pukul 10.30 malam. Ingatkan nak pergi Pasar Karat tapi jalan sesak pula. Terpaksa U-turn. Okay, sedih :'(

Bila sampai Danga Bay, macam-macam aku nampak yang berbeza laa. Katapun lama tak pergi sana kan. Lebih kurang setahun lebih ? Haha. Whatever ~ The first thing that I do .. Jen jen jen ~ Riding Boat. Seorang RM10. Perjalanan memakan masa selama 30minit. Ok laa tu kan ? Ramai juga nelayan tengah cari rezeki time macam tu. Yelaa. Time tu dah pukul 11.30malam. Teeeettt ~

Sempat noee ambil gambar sebelum turun. Abang boat tak marah. Lululu ~
 
Dan akhir sekali ~ Kakak belikan aku balloon bentuk hati. Warna marah pula tu ~ Kau ada ? Hahaha. Jelous tak ? jelous tak ? xD
 
So, nampak tak balloon tu ? Aku ikatkan dekat bag. Comel kut ~ Muehehe !

Okay, itu sahaja. Good morning everyone ! Sampai rumah pun pukul 1 pagi. >.<

Assalamualaikum


 

No comments: