December 23, 2010

Here for you Diva K + dan lain lain : P

Haaaa. Tadi online facebook dan Miss Diva K IM dgn aku suruh buat benda ni. Oke. Dengan tulus ikhlasnya aku buat benda ni demi dia. Diva K , baca tauu : )


adakah anda rasa anda hot?
Hot ? Oh tidakk ! Rasa hot bila orang buat masalah dengan aku. Time tu aku hot lah tapi hati lagi triple hot . *kott

upload wallpaper yang anda guna sekarang?


cerita pasal gambar ni?
"It’s a little bit funny this feeling inside ,I’m not one of those who can easily hide". Sorry sorry . Hanset aku bunyi jap ni. Oke. Kita sambung balik cerita kita. Pasal gambar ni ? Gambar ni ayah aku ambilkan. Lawa tak permandangan ? Mesti lawa kan. Tengok laa siapa yang pilih port yang best kan kan. Masa ni , aku kat New Zealand di Botanic Garden Wellington. Hehe. Menghirup udara segar katakan.  Lihat lah pemandangan ni dan renung renungkan lah : )

kali terakhir makan pizza?
Kali terakhir mkn pizza ? Bila ea ? Tarikh tak ingat tapi time tu nak gi tengok wayang , so mama belanja aku , kazen aku + member aku makan pizza. Jimat duit aku. Thanks mama. I love you the most laa. HAHA



lagu terakhir anda dengar?
Lalala ~ Lagu ape ea ? Hmmm. Lagu Your Song kut. Heee. Tahu k ? T_T


apa yang anda buat selain selesaikan tag ini?
Tengah beramah mesra dengan Domo + Domi *turtle aku daa ~ . And then tgh chat sepupu aku Zidi dan Bff aku Suhaidah + tgh men msg dengan Amry. Ada lagi , tgh dgr ayah aku membebel pasal apa +_+

selain nama sendiri anda dipanggil dengan nama apa?
Huh . Macam macam.Antaranya ialah ;-

Ila | Bella | Nabilah | Nab | Bilah

tag lagi 5 orang:
Siti Nur Suhaidah <3
Hanisah Samsudin : )
Miss Diva K . ~hehe
Shahrul Amry <3 <3
Ahmad Izzuddin =_=

siapa orang nombor 1 dengan anda?
Kawan yang rapat laa : )

katakan sesuatu dengan orang nombor 5?
Assalamualaikum cik Izz


nombor 3 ada hubungan dengan siapa?
Dengan org tu haaa ~ Alaaa. Org tu.. Xkan xkenal kut. Kalau xkenal gak , pergi tanya si Miss Diva K k ?

bagaimana pula dengan nombor 2?
Huii Haniey , nanti ambil hutang kau naik sekolah yaa. Kau tak nak ambil , aku buang dalam tong sampah. BHAHAHA ! *sungguh kejam ini Nabilah. Bhaha !



kata-kata cinta kepada orang nombor 4?
You're my life , my love , my besties and i love you forever. Ahakz ! XD
Alamak ! Jiwang pula aku ni =_=



berikan apa-apa fakta tentang orang yang kamu tag:
Siti Nur Suhaidah ;- Ni kawan baik baik aku ni . Tapi kalau dia marah , kalah singa marah tauu. *Cabuutttt !
Hanisah Samsudin ;- Fakta pasal dia ? Dia sentiasa gila. Kadang2 je waras kalau dia dah tak ada lawak nak buat, HAHA ;DD
Miss Diva K ;- Haaa. Ni bini aku yang ke berapa entah. Tak ingat sangat lah. Kalau jumpa dia , mesti ada topik nak cakap sangat. Layannn ~
Shahrul Amry ; Open minded person . Gila ark open. Dia suka buat lawak spontan kadang kadang dan penyayang laa juga orangnya . Eheee : )
Ahmad Izzuddin ;- Ni kawan kelas aku yang rapat kut. Tinggi doe dia ni. Kalah aku pakai kasut tumit 4 inci. HAHA. Anyway , great to be his friend











No comments: